Dina setu tanggal 28 April 2012, sesuai karo sing wis dirancang ya kue dina kanggo nginggen manuk elang utawa sing anggger wong ndesa ngaraninane “dok”. Papan panggonan kang dipilih ya Dukuh Kalipagu sekitar gunung Bunder. Sinambi nunggu kanca batir sekang … Continue reading
DESA MELUNG

 160 total views,  2 views today

Bagikan Berita