Dina setu tanggal 28 April 2012, sesuai karo sing wis dirancang ya kue dina kanggo nginggen manuk elang ( Elang Hitam (Ictinaetus malayensis )  kalebu jenis sing  dilindungi PP no. 7 taun 99) utawa sing anggger wong ndesa ngaraninane “dok”. … Continue reading
DESA MELUNG