Akeh tawon sing urip neng alas tapi ora kabeh tawon bisa gawe madu, wernane tawon mpirang-mpirang awit sing paling cilik dewek butul maring tawon sing paling gede. ana tawon klanceng, tawon ondoan tawon enggung, tawon kemarang, tawon sliring, tawon balu, … Continue reading
DESA MELUNG

 158 total views,  4 views today

Bagikan Berita